CD

DANSK

Værstparret fra det kendte spillested i Stursbøl ved Sommersted har brugt efteråret 2005  på at indspille deres første CD – Lydsporet på hjemmesiden…

Efter i årevis at have sunget for gæstende musikere og set dem sælge deres Cder ved døren i den gamle stald har Mette og Børge Solkær nu besluttet at deres egen CD også skal være iblandt.

Mette og Børge som til dagligt arbejder på Univercity College Syd brugte efteråret 2005s sparsomme weekender i det legendariske Feedbackstudie i Århus til at indspille CDen Onsdag 19:30.

Onsdag 19:30 er netop tidspunktet for de stemningsmættede koncerter, der afvikles for fulde huse sommeren igennem på Café Ellegaard, og værtsparret er altid blandt de optrædende, uanset om det er Niels Hausgaard eller mere kendte, som er aftenens gæsteoptrædende.

Mette og Børge er kendt udover landet som duo og i triosammenhæng med Søren Iversen og Denis McLaughlin, der også bidrager som musiker på et nummer med bodhran. Herudover er Benny Simmelgaard, harmonika/kontrabas og Michael Lund, dobro med på en del numre. Filt Kristensen spiller basklarinet og sax på fire numre.

Cdens titler udgør et sæt på tre kvarter og er et sammendrag af de sange, gruppen bliver ved med at vende tilbage til. Otte danske sange, to irske, en skotsk, en amerikansk, en svensk og en fra Grønland. Børge Solkær har skrevet melodi til to Thøger Larsen sange.

– Rigtig god fornøjelse!​

LÆS ANMELDELSER:

Folk og Musik
Anmeldt af
Søren Chr. Kirkegaard

Kristeligt Dagblad
Anmeldt
2/3-05